Pogó miért nem lesz?

2013.05.23. 19:09

Megelégelték az ironikus kommenteket a hétvégi állami párkereső buli Facebook oldalán, ezért letiltották az oldalhoz való hozzászólási lehetőséget, sőt este 11 órára magát az oldalt is törölték. Eddig más taktikát választottak az oldal készítői, a legnyilvánvalóbb trollkodásokat is sztoikus nyugalommal válaszolták meg.

Az állam nem utal ki párt

„Ez valami bemelegítés egy új törvénytervezethez, mondjuk aki 3-5 hasonló állami rendezvény után sem talál párt magának, annak esetleg központilag kiutalnak egyet?”, kérdezte például Bogi, a szervezők pedig nem késlekedtek és rögvest válaszoltak: „Szó sincs ilyenről. Jöjjön el, szívesen látjuk a rendezvényen Önt is!”

„Minden jó, ha van elég vodka, de ez már röhej” – írta az egyik kommentelő, az oldal készítői pedig válaszoltak: „Ingyen vodka nem lesz, de a tánchoz külső és belső egyensúly kell, amit a vodka nem segít elő”. A kommentelő a vasárnapi programról érdeklődik, tippje szerint „kezdésnek majd kerényi buzizik egyet...” A kommentelő bejegyzéseit azóta eltávolították.

Mi van, ha valaki elkap valami fertelmes nyavalyát?

Flóra hosszú beszélgetést folytatott az állami program rendezőivel:

–A szervezőktől kérdezem, hogy pogó miért nem lesz?
–Sok műfaj az időkorlát miatt most nem kapott megmutatkozási lehetőséget, de ha valós igény lesz, a későbbiekben visszatérhetünk rá.
–Szeretném megkérdezni, hogy ingyenes óvszert biztosítanak-e a helyszínen?!?
–Nem osztunk.
–És mi van, ha valaki elkap valami fertelmes nyavalyát?
–Mindenki a saját felelősségére vesz részt az eseményen.

Egy alternatív megoldás szerint vasárnap lesz „piros, fehér, és zöld, paprikás, szalámis, és pálinkás ízű” óvszer is.

screenshot

A szervezők egyébként láthatóan komolyan veszik a kommentelőkkel való kapcsolattartást, fél-egy órán belül válaszolnak a kérdésekre, gyakran mobilról írják meg a válaszokat.. A rendezvényre nem csak a párkeresőket, de a párosával érkezőket is várják. Az egyik kommentelő viszont arra figyelmeztet, hogy a „vak komondor nem számít párnak”.

Az oldalnak csütörtök este 369 lájkolója volt, a szervezők szerdai sajtótájékoztatójukon azt mondták, hogy részben a Facebookos látogatottság alapján teltházra számítanak.

Vasárnap délután négykor Budapesten a Várban, a Nemzeti Táncszínház előtti téren várja az Emberi Erőforrások Minisztériuma az ismerkedni vágyó fiatalokat. A többi nagyváros helyszínei és időpontjai az esemény Facebook oldalán voltak olvashatók, késő este azonban már csak a Google korábban letárolt változatát hívhattuk segítségül.