no

Lövés dördült a bankrablás során

2013.06.13. 20:38 Módosítva: 2013.06.13. 22:45
fantom
Fotó: Police.hu

Fegyveres férfi próbált meg kirabolni egy pénzintézetet a Pest megyei Üllőn, de az alkalmazottak dulakodni kezdtek vele, és eközben több lövés is eldördült. Valószínűleg riasztófegyver volt a rablónál, aki Vecsés felé távozott zsákmány nélkül. A tettes egyelőre ismeretlen, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a szemtanúk beszámolója alapján keresi.

Beluzsárné Belicza Andrea rendőrségi szóvivő elmondta, hogy a férfi csütörtökön negyed kilenc körül jelent meg az üllői pénzintézetben, és készpénzt követelt. Az alkalmazottak nem tettek eleget a követelésnek, sőt egyikük dulakodni kezdett vele.

Feltehetően ugyanez a férfi követett el rablást hétfőn 8 óra 20 perc körül: egy gyáli pénzintézetben fegyverrel megfenyegette az alkalmazottakat, ott is készpénzt követelt, de onnan is zsákmány nélkül távozott.

A 25-30 év körüli elkövető nagyjából 190 centiméter magas, vékony testalkatú, kissé beesett arcú, rövid, barna hajú. A bűncselekmények elkövetésekor baseballsapkát, fehér szövetzakót, világos inget és farmernadrágot viselt, dioptriás szemüveget hord.