Elegük lett a rendőröknek, ütöttek, rúgtak

2013.07.12. 19:42

Megbántódott két siófoki rendőr, mert állandóan ki kellett szállniuk egy részeges családhoz, anyához és fiához, így amikor március 12.-én ismét oda irányította őket az ügyeletes, és az udvaron nem igazolta magát az ittas férfi, egyikük káromkodni kezdett, majd gyomorszájon vágta. A férfi a földre rogyott, amikor feltápászkodott, a másik is hasba ütötte.

Ezek után a sértett bement a házba az okmányaiért, az elsőrendű vádlott követte, majd kirángatta az udvarra úgy, hogy a férfi újra a földre esett. Ekkor a rendőr olyan erővel rúgta meg a férfi oldalát, hogy az vesesérüléseket szenvedett, közvetlen életveszélybe került. Életét a szakszerű orvosi ellátás mentette meg, de bal veséjét el kellett távolítani. A főtörzsőrmester és az őrmester a Siófoki Rendőrkapitányság hivatásos állományú rendőreként teljesítettek szolgálatot.

Ezt a jog nyelvén hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás bűntettének hívják. A Kaposvári Nyomozó Ügyészség indítványozta, hogy a vádlottak börtönben végrehajtandó szabadságvesztést kapjanak.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport