Elhunyt a hajógyári-szigeti szórakozóhelyek új tulajdonosa

2013.07.16. 13:37

Hétfőn 31 évesen elhunyt Horváth Sándor Péter, aki cégén keresztül valamennyi klubot üzemeltette a Hajógyári-szigeten az elmúlt időben. A férfi néhány hónapja vette át a szórakozóhelyeket, hogy családi vállalkozásban tovább üzemeltesse azokat. A Bors beszélt Horváth édesanyjával, aki elmondta, gyakorlatilag a kezeiben halt meg.

Az anya elmondása szerint Horváth szólt édesanyjának, hogy rosszul van. Elindultak a kórházba, de mire odaértek, a férfi már halott volt, újraéleszteni nem tudták. Hogy mi okozta a férfi halálát, azt egyelőre nem lehet tudni.

„Hihetetlen ürességet érzek, egy igazi jó ember volt, nagyon büszke voltam rá, sokat örökölt tőlem. A nővérével mindenképpen folytatjuk, amit együtt kezdtünk el vele. Eddig mi a háttérben voltunk. Ő is ezt szeretné. Az volt az álma, hogy egy iga­zi családbarát, drogmentes szórakoztatóközpontot hozzon létre, most is biztos azt mondaná: anya, nagyon szépen kérlek, menj előre!” − mondta a Borsnak Horváth édesanyja.

A szórakozóhelyek és a család kiadott egy hivatalos közleményt is, amelyben azt írják: „Küzdött a kábítószerek fogyasztói és terjesztői ellen, családi rendezvényekkel akarta színesíteni a programot, be akarta bizonyítani, hogy tisztességesen is lehet kulturált és színvonalas szórakoztatást nyújtani a fiataloknak. Vezetésével újjászülettek a Hajógyári-szigeti szórakozóhelyek, amelyek a tragikus haláleset ellenére sem zárnak be, a show megy tovább, az üzemeltetés a jövőben Horváth Sándor Péter nővére irányítása mellett folytatódik. A Hajógyári-szigeten továbbra is vár mindenkit a nyári szórakozóhelyek királynője, a Bed Beach, valamint a Dokk Beach, a Patron, a Retró Hajó és a Cafe Puerto.”

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport