Penészes hamburger a McDonald'sban

2013.07.27. 19:26 Módosítva: 2013.07.27. 22:24

Olvasónk, Denisz a feleségének − aki egyébként tegnap szült − vett egy mcmenü-t a békéscsabai McDonald's-ban. "Nem szoktunk már meglepődni, ha romlott ételt tolnak elénk egy-egy gyorsétteremben, de ezen meglepődtünk! Mivel a meki arról híres hogy nem penészedik meg a hamburgerük még évek után sem, az a kérdés merült fel bennünk hogy hány éves lehet ez a zsemle??" Ez persze nem derült ki, de a hamburgert visszavitte, aztán hazament, és ígéri, soha többet nem megy oda.

Fotó: Denisz
Fotó: Denisz

A penészes szendvics kapcsán megkerestük a céget is. Vadnai Ágnestől, a McDonald's Magyarország kommunikációs vezetőjétől az alábbi választ kaptuk.

"A békéscsabai éttermünkben vásárló vendégünk panasza eljutott hozzánk. Célunk, hogy vendégeink számára minden látogatás alkalmával a legmagasabb minöségü terméket és kiszolgálást nyújtsuk. Ezért minden vendég visszajelzést nagyon komolyan veszünk és a panaszokat kivizsgáljuk. A békéscsabai vendég által visszahozott terméket független laboratóriumi vizsgálatnak vetjük alá. A vizsgálat eredményéről a vendéget a panaszára adott válaszunkban tájékoztatjuk."