Piroska
-12 °C
-2 °C

Ezen a lovasfarmon lesz Orbán Ráhel esküvője

2013.07.31. 13:08 Módosítva: 2013-07-31 13:09:15

A Tiborcz család Türköspuszta és Csabdi határában elterülő lovasfarmján tartják majd Orbán Viktor legnagyobb lányának, Ráhelnek az esküvőjét, írja információira hivatkozva a Blikk.

lo1
Fotó: lovaslexikon.hu

A vőlegény, Tiborcz István apjának farmja valaha grófi birtok volt, a családhoz a kilencvenes évek közepén került. A lap szerint a farm valóságos szabadidőparkká alakult lovardával, panzióval, medencével, szaunával, ahol korábban esküvőket is tartottak már. A hatalmas területen fekvő birtok egyik központjának egy úszómedencés ház tekinthető, a másik pedig a háztól mintegy két kilométerre elhelyezkedő lovarda épülete.

lov
Fotó: lovaslexikon.hu

A Blikk hétfőn írta meg, hogy a 24 éves Ráhel hozzámegy a 27 éves Tiborcz Istvánhoz, akivel Felcsúton ismerkedett meg egy húsvéti összejövetelen.

lo2
Fotó: lovaslexikon.hu

A miniszterelnök elmondta: a fiú családját már régóta ismeri, hogy a lakodalom helyszínéről a fiatalok döntöttek, és hogy jobb is, hogy a fiú családjának tanyáján lesz, hisz a felcsúti kert kicsi lenne egy ekkora eseményhez.

Az Index úgy tudja, hogy az esküvő időpontját már hónapokkal korábban kijelölték, már a meghívókat is kiküldték. Az ok tehát nem az, hogy Orbán Viktorból még a 2014-es választás előtt nagypapa lesz.

Orbán Viktor erről a Blikknek azt mondta: „Unokáról egyelőre nem szóltak, hogy érkezne. De remélem, előbb-utóbb gyarapodunk. Ez a bejelentés még hátravan, s azt hiszem, nekem mellbevágóbb lesz, mint az esküvőé. Még fiatal, életerős emberként gondolok magamra, furcsa lesz, ha egyszer csak nagypapának szólítanak.”

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!