Pintér Sándor lánya is házasodik

2013.08.22. 11:34

Alig néhány nappal a miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel előtt a belügyminiszter családja is esküvőt tart.

Az Index információi szerint Pintér Sándor kisebbik lánya augusztus 24-én, szombaton mondja ki a boldogító igent, Orbánék szeptember 7-én tartják a csűrdöngölős lagzit.

Miután kiderült, hogy Orbán Ráhel férjhez megy barátjához, Tiborcz Istvánhoz, a Közgép Zrt. egyik leányvállalatának az igazgatósági tagjához, megkérdeztük a kormányzat és a Fidesz vezető politikusait, hogy eladósorba került gyermekeiknek vannak-e a közeljövőre vonatkozó házassági tervei. A válaszokból az derült ki, hogy a 18 év feletti politikuslányok többsége inkább a tanulásra koncentrál, és nem az esküvőjét tervezi.

A három héttel ezelőtti körképbe azonban nem kerülhetett bele Pintérék közelgő házassága, mert a Belügyminisztérium sajtóosztályán az ügy családi jellegére hivatkozva nem nyilatkoztak a kérdésben.

Úgy tudjuk, hogy az esküvői összejövetelt Tatárszentgyörgyön tartják majd.

Pintér Sándor egyébként tavaly lett nagypapa. A Blikk írta meg, hogy Pintér Ildikó egészséges fiúgyermeknek adott életet a Semmelweis Egyetem II. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán.

Orbán az esküvő miatt nem megy focit nézni Bukarestbe

A hvg.hu kérdésére, hogy kiutazik-e a kormányfő a magyar labdarúgó-válogatott szeptember 6-i bukaresti vb-selejtezőjére, Orbán Viktor azt válaszolta: „Nem megyek Bukarestbe, azért nem, mert másnap lesz a lányom esküvője. Első a kötelesség, második a foci; az apai kötelesség előbbre való.” A család eddig nem adta ki az esküvő pontos dátumát, csak szeptember elejéről beszéltek, most kiderült, hogy 7-én, szombaton lesz az év valószínűleg legnagyobb hazai politikai bulváreseménye.