Éheztettek és prostitúcióra kényszerítettek két nőt Zuglóban

2013.09.01. 12:16 Módosítva: 2013.09.01. 13:03

Nőket tartott fogva és kényszerített prostitúcióra egy nő és élettársa Zuglóban. A nőt, K Rózsát elfogták a rendőrök, élettársát, Németh Lászlót még körözik -írja a police.hu.

A jelenlegi információk szerint K. Rózsa és Németh László augusztus elejétől egy budapesti, majd augusztus 28-tól egy baktalórántházi fiatal nőt tartottak fogva és kényszerítettek prostitúcióra. A nők egyikét Németh László többször megverte. Az elkövetők mindkét foglyukat éheztették és fenyegették.

20130109093846?itok=lNeCGVyr
Fotó: Police.hu

A rendőrséget az egyik fogva tartott nőnek sikerült értesítenie két nappal ezelőtt. A nőket a Terrorelhárítási Központ (TEK) bevetési egysége szabadította ki. Azért volt szükség a TEK segítségére, mert a rendőrség információi szerint a fogva tartóknak fegyverei is vannak.

A központ munkatársai speciális eszközökkel hatoltak be a zuglói lakásba, ahol a BRFK nyomozóival közösen kiszabadították a két fogva tartott nőt. Az elkövetőket ott nem találták, fél órával később K. Rózsát VII. kerületben sikerült elfogniuk, Németh Lászlót azonban továbbra is keresik. A rendőrség kéri, hogy akinek a bűncselekménnyel vagy a férfi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információja van, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/555 111 -es telefonszámon.