Anyagi gondok miatt lett öngyilkos Almáskeresztúr polgármestere

2013.09.12. 21:33

Búcsúlevelet is hagyott maga után Almáskeresztúr polgármestere, mielőtt öngyilkos lett – tudta meg a Hvg.hu. A rendőrség szerint öngyilkos lett Kuba Károly almáskeresztúri polgármester, akinek maradványait kedden találták meg egy kiégett autóban a 67-es út mozsgói elágazásánál. A polgármester búcsúlevelet hagyott, amiben a Hvg.hu információi szerint anyagi gondokkal magyarázta tettét.

Rendőrségi forrásaik szerint úgy fordulhatott elő az, hogy Kuba Károlyt fejlövéssel találták meg, miközben az autója is kigyulladt, hogy a polgármester vélhetően biztosra ment, és akkor húzhatta meg a ravaszt, amikor a kocsi már lángra kapott.

Az 59 éves polgármester egy árnyékolástechnikával, hőszigetelt üvegekkel és acélárukkal foglalkozó céget vezetett, támogatója volt a környék kulturális és sportéletének, az általa vezetett település lakosai segítőkész embernek ismerték, akinek nem lehettek haragosai.

A cikk megjelenése után az említett cég közleményt küldött, amelyben közölte, hogy a vállalat anyagi helyzete stabil. "Vállalatunk vezetése, és az elhunyt családja sem rendelkezik olyan információval, mely megerősítené, hogy Kuba Károlynak, vagy a (...) kft-nek anyagi nehézségei lennének" - írják.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport