Megjött a front, sok a baleset

2013.09.17. 11:30 Módosítva: 2013.09.17. 12:32

Egy markáns hidegfront érte el az országot kedden hajnalban. Sokfelé esik az eső, az Országos Meteorológiai Szolgálat citromsárga figyelmeztetést adott ki az erős széllökések miatt.

Az orvosmeteorológiai előrejelzés szerint a hidegfrontra érzékenyeknél fejfájás, migrén, szédülés, vérnyomás-ingadozás jelentkezhet. Gyakoribbak lehetnek az izületi fájdalmak, a görcsökkel járó megbetegedéseknél fokozódik a görcshajlam. A megszokottnál hosszabb reakcióidő a közlekedésben növeli a balesetveszélyt.

  • Egy tréler és egy autó ütközött össze a 61-es főúton Nagykanizsánál, a bagolai elágazásnál, az autó sofőrjét és utasát kórházba vitték, közölte a rendőrség.
  • Három autó karambolozott, hárman megsérültek a 4-es főúton a péteri elágazás és Monor között. Dugóra kell számítani a környéken.
  • Két autó ütközött össze a 7-es főúton Kőszárhegy és Polgárdi között. Ketten megsérültek. Az egyik sávot lezárták.
  • Felborult egy sóderszállító kamion Tolna megyében, a 6508-as úton Nagykónyi és Értény között. Gázolaj folyt az útra, egy ember megsérült.
  • A 6-os főúton Hidas és Bonyhád között négy jármű ütközött össze, egy ember megsérült. A forgalmat elterelik, írja a police.hu.
  • A 6-os pécsi szakaszán is volt egy baleset, a Pécsvárad felé vezető oldalon sávlezárásra kell számítani, írja az Útinform.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport