Ketten haltak meg a 3-as úton

2013.09.18. 08:21 Módosítva: 2013.09.18. 11:49

Két ember meghalt, négyen súlyosan megsérültek abban a frontális balesetben, amely szerdán kora reggel a 3-as főút domonyvölgyi elágazásánál történt. Az egyik sérültet életveszélyes állapotban szállították kórházba - közölte az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese.

A balesetben összesen hatan sérültek meg, de két embernél már csak a halál beálltát tudták megállapítani a mentők. Rajtuk kívül egy 30-35 év körül férfit súlyos, életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopterrel szállítottak kórházba. Két 30 és egy 40 év körüli férfi ugyancsak súlyos sérüléseket szenvedett.

A főút 37-es kilométerénél történt ütközés sérültjeit és halottait a gödöllői és az aszódi tűzoltók feszítő-vágó eszközökkel emelték ki a roncsok közül, mondta Spitz Alexandra, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt közölte: az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat Aszódnál és Gödöllőnél az M3-as autópályára terelik. Az autópálya érintett szakasza a 3-as út megnyitásáig díjmentesen használható – írta honlapján az Útinform.

A helyszínelést és a műszaki mentést 11 után fejezték be, ezután feloldották az útzárat.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport