Feladta magát a bundakereskedő gyilkosa

2013.09.20. 13:26

Feladta magát a rendőrségen az a férfi, aki brutálisan meggyilkolta a szomszédjában lakó, használt bundákkal kereskedő idős nőt, közölte a BRFK pénteki sajtótájékoztatóján Surányi Vilmos rendőralezredes.

A férfit nagy erőkkel kereste már a rendőrség, amikor végül úgy döntött, hogy feladja magát. A 43 éves budapesti V. Tibor körülbelül két hete támadt rá a vele egy társasházban lakó nyugdíjas közgazdászra. A XII. kerületi ingatlant őrző biztonsági őr felfigyelt a sikolyokra, értesítette az idős nő rokonait, és a lakáshoz ment. Ott már holtan találta a nőt, és az sem volt kétséges, hogy gyilkosság történt.

A kiérkező rendőrök már a helyszíneléskor érdeklődni kezdtek a későbbi gyanúsított után, aki rejtélyes körülmények között eltűnt aznap este. Családja csak annyit tudott, hogy az évek óta munkanélküli V. Tibornak hirtelen egy munka miatt vidékre kellett utaznia.

V. Tibor után ezt követően hajtóvadászat indult, amíg a férfi egy héttel ezelőtt fel nem adta magát a rendőrségen. Azt egyelőre nem tudni, hogy sikerült-e készpénzt vagy más értéket elrabolnia az áldozatától, mivel a családtagok nem tudják, mekkora vagyona volt az idős nőnek.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport