Rendőr rokona miatt mindent elnéztek a ralisnak

2013.09.20. 13:56 Módosítva: 2013.09.20. 16:21

Megtaláltuk Szécsényben azt a gumisműhelyt, ahol a Hende Csaba honvédelmi miniszter hivatali autójával balesetező raliversenyző korábban dolgozott.

A műhelyben tartózkodó két munkás először azt állította, hogy hosszú ideje nem találkoztak kollégájukkal, de csakhamar kiderült, hogy egyikőjük csütörtökön is látta, sőt ő maga volt a baleset idején a ralis próba biztosítója. A gumiszerelő fotókat is készített a rommá tört Audiról és a raliautóról. A képeket 300 ezer forintért akarta eladni, de amikor ez nem sikerült, elzárkózott a további nyilatkozattól is.

Így ütközött Hende az illegális ralissal >>>>

A minisztérium részleteket árult el >>>>

Hendét hazaengedték a kórházból >>>>

A közeli kocsmában hárman egybehangzóan azt állították, hogy a raliversenyző rendszeresen száguldozott a faluban és a környékbeli közutakon, és hangosan bőgette a kocsiját akkor is, amikor nem versenyre készült. Versenyek előtt pedig gyakran lezáratta ismerősei segítségével az utakat, hogy gyakorolhasson.

Arra kérdésre, hogy mit szóltak az autósok a lezárásokhoz, azt mondták: tűrtek, mert féltek.

A versenyzőnek a szécsényiek szerint magas rendőri vezető az egyik rokona, és ezt gyakran hangoztatta is. Ezért a helyiek és a szécsényi rendőrök mindent elnéztek neki. Felsőbb rokoni kapcsolatával le tudta szerelni az útlezárások miatt intézkedni készülő rendőröket is.

A tragikus rövidebb út Szécsény felé

Frissítés:

A 2013. szeptember 20-i "Rendőr rokona miatt mindent elnéztek a ralisnak" című cikkben megalapozatlanul híreszteltük, hogy a cikkben szereplő raliversenyzőnek a szécsényi rendőrök mindent elnéztek, valamint azt, hogy felsőbb rokoni kapcsolatával le tudta szerelni az útlezárások miatt intézkedni készülő rendőröket. A valóság ezzel szemben az, hogy a nevezettel szemben több közlekedési szabálysértés indult. A fenti megalapozatlan híresztelések miatt az érintettek szíves elnézését kérjük.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport