Napok óta részeg a lottónyertes

2013.09.25. 07:09

Ismerősei szerint napok óta csak iszik örömében az a kelet-magyarországi férfi, aki állítólag megnyerte az ötös lottó álomnyereményét: boldogsága érthető, hiszen egyedüli telitalálatos szelvényével szombaton egy csapásra több mint 3 milliárd forinttal lett gazdagabb, írja a Blikk.

A lap szerint a férfi a nagy ünneplésben nem bírta megállni, hogy ne mondja el, miért ilyen boldog, így amikor megkérdezték, elmondta, hogy tíz éve ugyanazokkal a számokkal játszik, és most bejött. A lap szerint mindezt a férfi barátja mesélte, aki azt is hozzátette, hogy a nyertes férfi kijelentette, senkinek nem ad a pénzből, egy fillért sem.

A Blikk azt is tudni véli ettől az állítólagos jó baráttól, hogy a nyertes férfi egy széfben tartja a lottószelvényt, illetve, hogy egy kelet-magyarországi nagyvárosban él. A lap Nyíregyházára tippelhetett, mivel megkeresésükre a Szerencsejáték Zrt. szóvivője azt nyilatkozta: „Hogy a nyertes szelvényt Nyíregyházán adták-e fel, azt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom. Semmi olyat nem közlünk, ami közelebb vihet bárkit a nyertes azonosításához, legfeljebb  hónapok múlva.”