Pattanásos BMX-es tinit keres a rendőség

2013.09.30. 20:00

Tizenhat év körüli, 170 centiméter magas, ritkás bajuszt viselő fiatalt keres a rendőrség. A „himlőhelyes”, hegesedett arcú fiú ugyanis társaival, egy BMX-es bandával szombaton bántalmazott egy 13 évest a Budapest 17. kerületi, Népkert területén lévő ugratópályán. A gyereknek több csigolyája megrepedt és agyrázkódása lett.

A leírás szerint a támadó a bűncselekmény elkövetésekor aranyszínű, „AC/DC” vagy ahhoz hasonló feliratú, fekete színű napellenzős sapkát, feltűnő sárga színű zipzáras pulóvert, és kék farmernadrágot viselt. A rendőrség csoportosan elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen.

A tetteseket egyébként a kisfiú szülei már hétvégén keresni kezdték a Facebookon is:

Segítség! 4 darab XVII. kerületi Népkertnél ismerős biciklis fiút keresünk, akik mai napon fél 10 körül belekötöttek egy 13 éves kisfiúba mert nem tetszett nekik a biciklije, a fiú szó nélkül továbbtekert, de ezek az állatok biciklivel utána mentek majd brutálisan megverték. A gyereknek több csigolyája megrepedt, agyrázkódása lett és az orvosok azt mondták hogy a sérülései rugdosás miattiak (egy földön fetrengő gyereket rugdostak!!!) több hétig kórházi ápolásra szorul. Kérem, hogy aki bármit tudna esetleg, ha ezek a férgek bárhol hencegnének a tettükről értesítsen vagy engem vagy a rendőrséget. A kisfiú tőlünk ment haza, a testvérem barátja. Kérem, hogy aki érez magában annyit, ossza a posztot. Köszönöm!

A 17. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a személyleírás alapján a fiút felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-253-2300/140 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport