Nem hagyja annyiban az átvert kaposvári nő

2013.10.01. 13:07

Nem adja fel az a kaposvári asszony, akit a gyanú szerint csúnyán átvert egy autókereskedő. Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a család 2011 őszén vette meg a látszólag jó állapotban lévő Renault Mégane-t. Négy hónappal később a kocsi bedöglött, és kiderült, hogy a motorja már a vásárláskor is hibás volt, a kilométerórát pedig visszatekerték.

A kilométeróra a vásárláskor 116 ezret mutatott, pedig a kocsi addigra már valójában 185 331 kilométert futott. Csóriné feljelentést tett ismeretlen tettes ellen csalás gyanújával.

A rendőrség később leállíttatta a nyomozást, mert az elkövető kilétét nem sikerült megállapítani, abban az időszakban ugyanis két ember nevén volt a kocsi. Csóriné beperelte az autókereskedést is. A bíróság kimondta, hogy a kereskedőnek vissza kell fizetnie a kocsi árát, ám ennek a mai napig nem tett eleget. A család elkeseredésében már az autókereskedés előtt is tüntetett. Az autókereskedő viszont eközben kereket oldott, a cége megszűnt, a vagyont pedig egy másik kft.-be mentette át.

Csóriné most új beadványt nyújtott be az ügyészséghez, melyben újabb okiratokra hivatkozott, így folytatják a nyomozást – írja a Kapos.hu.