Halálos gázolások a vasúton

2013.11.11. 10:35

Halálra gázolt egy embert a Sátoraljaújhelyről Budapestre közlekedő gyorsvonat Olaszliszka-Tolcsva és Bodrogkeresztúr között hétfő délelőtt, ezért a szakaszon késésekre kell számítani –közölte a Mávinform sajtóügyeletese.

Both Ferenc elmondta, hogy a rendőrségi helyszínelés idejére a vágányt kizárták a forgalomból. Bodrogkeresztúr és Sátoraljaújhely között az utasokat vonatpótló autóbuszok szállítják.

Az átszállások miatt 15-20 perces késéssel kell számolniuk az utasoknak, és az érintett vonat csak a helyszínelés befejezését követően, 100-120 perces késéssel indulhat tovább – közölte a sajtóügyeletes.

No. 2

Szintén halálos gázolás történt a Budapest-Kunszentmiklós-Tass-Kelebia vasútvonalon Dunaharaszti és Taksony között hétfő délelőtt.

A rendőrségi helyszínelés idején a vonatok nem közlekedhetnek ezen a vonalon. Az utasokat Dunaharaszti és Taksony között vonatpótló autóbuszok viszik. Az átszállások miatt ezen a szakaszon 25-30 perc késéssel közlekednek a vonatok.

A Budapestre tartó gázoló gyorsvonat jelenleg a Dunaharaszti-alsó megállóhelyen áll, a rendőrségi helyszínelés befejezése után, 100-120 perc késéssel folytathatja útját.