Vasárnap mindenhol sűrű köd lesz

2013.11.16. 19:40 Módosítva: 2013.11.16. 20:05

Vasárnapra is az ország egész területére figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat a várható tartós, sűrű köd miatt.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szombati  veszélyjelzésében azt írta: éjszaka ismét több helyen képződik sűrű köd. Vasárnap leginkább nyugaton akár egész nap rosszak lehetnek a látási viszonyok, a középső és keleti országrészben napközben feloszlik a köd.

Az előrejelzés szerint vasárnap sem várható számottevő csapadék, legfeljebb szitálás fordulhat elő. A minimumhőmérséklet többnyire 2 és 7 Celsius-fok között, a kevésbé felhős tájakon 0 fok körül alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 11 fok között valószínű.

Besárgulunk
Besárgulunk

Az Időkép.hu szerint hétfőn még marad a nyugodt, késő őszi idő, de napközben már egyre többfelé megélénkülhet a déli, délkeleti szél. Sok lesz felettünk a felhő, a maximumok 6 és 12°C között várhatóak.

Kedden és a hét szerdán egy mediterrán ciklon hatására szeles, gyakran csapadékos idő köszönthet be. Északon és nyugaton többnyire 10°C alatti, délen, délkeleten még e fölötti maximumokra számíthatunk.