Szegedi volt a hotelből kiugrott férfi

2013.11.26. 09:12

A Délmagyar.hu információi szerint szegedi az a férfi, akinek meztelen holttestét Budapesten, a Blaha Lujza tér közelében találták meg a hétvégén. Szombat délelőtt egy férfi kiugrott vagy kiesett a szállodai szobája ablakán, a forgalmas Rákóczi út közepére. A 29 éves fiatalember barátai közül senki sem vállalta a nyilvánosságot, nem értik, hogyan történhetett meg a tragédia, írja a Délmagyar.

A lapnak nyilatkozott a férfi egyik barátja, aki elmondta, a 29 éves fiatalember néhány éve költözött Budapestre. „Többször előfordult, hogy szerelmi bánatában öngyilkossággal fenyegetőzött, de a fővárosban teljesen kifordult magából. Olyan volt, mintha átmosták volna az agyát. Szegedi ismerőseivel szinte minden kapcsolatot megszakított."

„Szabi mindenkinek azt mondta, hogy vidéken lesz, mert kérdeztük, mikor ünnepeljük a szülinapját. Ennek ellenére kivett két szobát a Blaha Lujza térnél. A barátnőjével aludt, aki reggel dolgozni ment" – mesélte a férfi ismerőse. A lap úgy tudja, a férfit korábban a budapesti Feldmár Intézetben kezelték.

Amikor a férfi kiugrott a hotel ablakán, sokan voltak az utcán, de a legtöbben csak bámészkodtak. Volt, aki fotókat készített, és úgy tűnhetett, eszük ágában sincs segíteni. Egy fiatalember odarohant a sérülthöz, és elmondása alapján hiába kiabált és kért segítséget másoktól, erre senki nem reagált. Arról, hogy ilyen helyzetekben mi határozza meg a cselekedeteinket, itt olvashat bővebben.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport