Újra kihallgatták a Soroksáron meggyilkolt nő férjét

2013.11.27. 07:30

Ismét hazugságvizsgálatnak vetették alá Kardos Lajost, akinek a 36 éves feleségét szeptember 25-én ölték meg Soroksáron. A nő holttestére egy bokros részen találtak rá. A férjét már korábban is alávetették hazugságvizsgálatnak, de a Bors szerint most újra erre kérték.

A Borsnak nyilatkozott Kardos. Elmondta, kihallgatója azt kérdezte tőle, miért mondta azt a rendőröknek a felesége eltűnésekor, hogy sötét bokros részen keressék a nőt. Kardos szerint azonban ezt nem ő mondta, hanem a járőrök javasolták. „Percekkel ezután szagot kapott a kutya, és megtalálták Krisztit. Engem nem engedtek oda. Csak azt hallottam, ahogy ordít a rendőr, hogy „mentőt, orvost”! Nem sokkal később, amikor kijött az egyik járőr, a velem lévő barátom kérdezte meg tőle, hogy meghalt-e Kriszti. Ő csak bólintott” – mesélte a férfi.

Kardos Lajos a lapnak elmondta: tudja, hogy rutin a rendőrségen újra és újra kihallgatni a tanúkat. Azzal is tisztában van, hogy a viselkedése akár furcsának is tűnhet, mert ő másképp működik, mint egy átlagember, nehezebben fejezi ki az érzéseit. Azt azonban, hogy elvesztette a feleségét, képtelen feldolgozni.

A soroksári riportunkat az ügyről itt olvashatják.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport