Napi kábítószerfogás

2013.11.30. 10:53

Budapest

A rendőrök egy Budapest XIII. kerületi házban intézkedtek, amikor gyanús szagot éreztek, ami az egyik lakásból áramlott ki. A lakás tulajdonosát igazoltatták, majd a házkutatáskor 6 nylonzacskóba csomagolt zöld színű növényi anyagmaradványt, 4 tő növénypalántát, 7 cserép növényt, növényi magvakat,1 digitális mérleget és 1 üvegpipát találtak az ingatlanban. A férfit előállították a kerületi rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vették. 

Kábítószerfogás a XIII. kerületben

Kecskemét

Egy kecskeméti férfi péntek délután összeveszett élettársával, majd bántalmazta is a nőt. A családi veszekedés miatt helyszínre érkező rendőrök a lakásban több mint egy kilogramm ismeretlen eredetű fehér port, továbbá a konyhakertben kábítószergyanús anyagot tartalmazó „paketteket” találtak. Az alufóliába csomagolt 3,6 gramm fehér por az elvégzett gyorsteszt szerint amfetamin származék. A férfit őrizetbe vették.

Tokodaltáró

Több mint kettő kilogramm kábítószernek minősülő kendernövényt találtak a rendőrök egy tokodaltárói házban. A rendőrök pénteken fogták el a házban élő férfit, akit kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítanak. 

Kábítószer

A ház egyik helyiségében hét tő, feltehetően marihuána várta a szüretet, 2. 393 gramm zöld növényt viszont már dobozba csomagolt. A házkutatást követően a nyomozók lefoglalták a kábítószer-termesztéshez használt eszközöket.