Brutálisan megvertek egy kétéves kislányt

2014.01.10. 16:53 Módosítva: 2014.01.10. 17:01

Információink szerint még a kórházban dolgozó orvosokat is megdöbbentette annak a kétéves kislánynak az állapota, akit szerdán életveszélyes állapotban, súlyos törésekkel és fejsérülésekkel szállítottak be a mentők Tápiószeléről. Úgy tudjuk, a gyermeken korábbi bántalmazás nyomai is láthatók. A kórház az Index kérdéseire nem kívánt nyilatkozni.

A Velvet egy helyi forrástól úgy tudja, a gyerek családon belüli bántalmazás áldozata lett. Az eset a 6100 fős kisváros szélén, a Nagy Lajos körút egyik házában történt.

Az Országos Mentőszolgálat kérdésünkre azt közölte: január 8-án a helyszínen kellett újraéleszteni egy két év körüli kislányt, akit a mentők életveszélyes állapotban szállítottak kórházba. A mentők ennél többet nem mondhattak. Válaszuk szerint a körülmények, az egészségkárosodás okának tisztázása a hatóságok feladata.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen indított büntetőeljárást, válaszolta kérdésünkre Beluzsárné Belicza Andrea szóvivő, de a nyomozás érdekeire hivatkozva egyelőre ő sem adhatott további felvilágosítást az ügyben