Keressük az ország legbizonytalanabb szavazóit!

2014.01.23. 10:07
Reggel arra ébred, hogy biztosan a Fideszre szavaz, de a nap végére már Gyurcsányt látja az évszázad államférfijának? Vagy annyira bizonytalan, hogy az elmúlt huszonhárom évben végigszavazta a politikai spektrumot, de mindig mindent megbánt? Ön a mi emberünk!

Merthogy keressük az ország legbizonytalanabb szavazóját. Nem, ez nem egy verseny lesz, a legbizonytalanabb szavazóra egy Index-videó elkészítéséhez van szükségünk. Tehát akkor jelentkezzen, ha vállalná a szereplést is. Azt, hogy mit is kellene csinálnia, egyelőre nem áruljuk el, nehogy a Háttérhatalmak meghekkeljék az ötletünket, de bízzon bennünk: nem fog fájni!

De mi kell ahhoz, hogy Ön szerepelhessen az Index Legbizonytalanabb Videójában?

Ezek:

  • Legyen bizonytalan szavazó! Olyan ember legyen, aki szavazna ugyan, de abban bizonytalan, hogy kire, mire. Néha azt érzi, hogy erre. Aztán meg azt, hogy arra, de ahogy kimondja, már arra gondol, hogy mégis erre. Aztán rájön, hogy inkább arra. De másnap már rossz ötletnek tartja az arrát, és inkább az errére voksolna. Amíg nem jut eszébe, hogy „hoppá, inkább arra”!
  • Legyen nyitott a politikára. (Ez magyarázatra szorul: szóval nem kell, hogy tájékozott legyen a politikában, csak ne öklendezzen, ha politikust lát.)
  • Ne legyen tagja egyik pártnak sem!
  • Abban ne legyen bizonytalan, hogy bizonytalan-e. 

Ami nem fontos:

  • Mindegy, hogy hány éves.
  • Mindegy, hogy mi a foglalkozása, van-e foglalkozása.
  • Mindegy, hogy hol él, de a forgatás egy része Budapesten lenne, ezért célszerű, ha a fővárosban vagy a környéken.

Ha tetszik a kihívás, és érzi magában a totális bizonytalanságot, akkor egy rövid bemutatkozás (ki vagyok? hány éves vagyok? mivel foglalkozom? miért tartom magam bizonytalannak? hol élek?) kíséretében írjon erre az e-mail címre: dandras@mail.index.hu (A subjectbe írja bele: bizonytalan)

Köszönjük, hogy segíti a munkánkat!