Megvan a Tárnokon talált nő gyilkosa

2014.01.24. 10:10

Egy tavaly áprilisban eltűnt nő maradványait találták meg egy családi ház pincéjében elhantolva és lebetonozva csütörtökön Tárnokon. Péntek délben pedig letartóztatásba helyezték a nő megölésével gyanúsított 45 éves tárnoki férfit, írja az MTI.

A rendőrség szerint április 15-én délelőtt a sértett azért kereste fel a gyanúsítottat annak tárnoki családi házában, hogy egy régóta húzódó vitájukat rendezzék. A vita azonban odáig fajult, hogy a férfi egy vezetékdarabbal megfojtotta a nőt. Ezután a holttestet a ház alagsori pincéjébe vitte, majd megbontva a betonaljzatot elásta, és az aljzatot újra lebetonozta.

A tárnoki nő eltűnéséről volt férje 2013 májusában tett bejelentést a rendőrségen. A férfi szerint a nő 2013 április közepén tűnt el. Autóját 2014 januárjában találták meg egy tatabányai garázsban. Kiderült, a garázst egy ismerősétől bérelte a nő, akit a rendőrség kihallgatott. A férfi a vallomás közben többször ellentmondásokba keveredett, végül bevallotta, hogy ő ölte meg a nőt.

A tárgyaláson a gyanúsított védője ötmillió forint óvadékot ajánlott fel, hogy védencét házi őrizetbe helyezzék nyomkövető eszköz viselése mellett. A bíróság azonban a bűncselekmény súlyához képest egyrészt kevésnek minősítette a felajánlott összeget (melynek nagyságára egyébként sem tehetett volna javaslatot a védő), másrészt hangsúlyozta, hogy a nyomozati anyagban részletezettek miatt szóba sem kerülhet a házi őrizet.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport