Visszavágyik iskolájába az öngyilkosságot megkisérlő fiú

2014.02.11. 08:31

Visszavágyik iskolájába az a székesfehérvári fiú, aki a folyamatos szívatások miatt valószínűleg öngyilkos akart lenni, és leugrott a gimnáziumának aulájába a legfelső emeletről, írja a Blikk. A 17 éves Krisztián majdnem minden csontját összetörte, egy hónapig kómában feküdt és nem emlékszik arra napra, amikor az aulába zuhant.

Krisztiánt egy banda tagjai állítólag rendszeresen bántalmazták, olyan is előfordult, hogy arcon köpték. Barátai szerint a fiú többször sírt is a szekálás miatt. Bár a családja a mai napig nem hiszi el, hogy Krisztián öngyilkosságot kísérelt meg, sokak szerint a terror elől a halálba akart menekülni a fiú.

A fiú édesanyja tudott arról, hogy a fiát rendszeresen szekálják, de szerinte a fia élni akar. Krisztián egyébként egyre jobban van, bár arcsérülései miatt csak pépeset tud enni. A kedve is egyre jobb, de egyelőre még nem mondták el neki, pontosan miért is van kórházban. A pszichológus szerint a felépülés során eszébe fognak jutni a részletek, és jobb lesz neki, ha ő maga emlékszik vissza az eseményekre, mintha elmondanák neki.