Nem hagyják, hogy kihűljön Rogán szerelme

2014.02.14. 17:37
Keményen megdolgozik Rogán Antal felesége azért, hogy a Fidesz frakcióvezetője ugyanazt a nőt lássa benne, akit akkor látott, amikor beleszeretett - derül ki a Story magazinból. Rogán Facebook-oldalának rajongói örömmel fogadták a hírt.

Rogán Antal felesége, Cecil a lapnak elmondta: Tónival és a kisfiúkkal szeretnek eljárni közös programokra, de néha bizony kettesben is kell lenniük.

Hozzátette: nem szeretnék, ha a a szerelmük elmúlna és átalakulna valami mássá. Cecil nem fejtette ki, mit ért más alatt. Kiemelte ugyanakkor, hogy az V. kerület polgármesterével, aki egyben a Fidesz frakcióvezetője is, titokban szoktak randevúzni.

1780101 451918321604412 1197456835 o
Fotó: Facebook / Rogán Antal

Cecil kifejtette, hogy Rogánt és őt a szerelem tartja össze. Hozzátette: ő és férje mindent meg tudnak egymással beszélni. 

A feleség a lapnak azt is elárulta, hogy Tóni nem főz és nem takarít. "Megvannak a hagyományos szerepek nálunk" - jelentette ki ezzel kapcsolatban. 

Cecil a lapnak leszögezte: hisznek abban, hogy meg lehet és meg is kell őrizni a tüzet egy kapcsolatban. Rogán Antal felesége hangsúlyozta: bármire képesek a másikért. 

A Story egyik képaláírása rávilágít, hogy a pár imád együtt bolondozni. 

Reakciók a hírre

Rogán Antal Facebook-oldalának rajongói örömmel fogadták a hírt. Többségük gratulált és volt, aki azt írta: "Egészségetekre...!"

Egy Ferenc nevű kommentelő nem idaillő, de őszinte megjegyzést tett: "Ezért kell több barátnő!"

Egy másik hozzászóló, Jánosné szerint valami nagyon nincs rendben, de nem Rogánékkal, hanem a Facebook-kal: "Ahányszor like-olni próbáltam (3x), újra-, meg újra kiírta a gép, hogy hiba csúszott a rendszerbe, próbáljam néhány perc múlva újra! Ilyen nálam még nem volt soha! Ezek a szemetek már itt is bezavarnak, az az érzésem!!!"