El tudna mondani egy Orbán-évértékelőt?

2014.02.16. 12:31
Ma tartja 16. évértékelő beszédét Orbán Viktor. Most azokat a beszédeket vettük elő, amelyeket a választási években mondott: a 2002-est, a 2006-ost é a 2010-est. Mit mondott a devizahitelekről, idézte-e Putyint, foglalkozott-e a romákkal, és vajon kiejtette-e valaha Gyurcsány Ferenc nevét? Teszt indul.
2010-es évértékelőjét Orbán Viktor egy idézettel indította, ami így kezdődik: "Van erőnk, hogy változtassunk..." Kitől idézett?
Orbán Viktor melyik évértékelőjében hangzott el a szállóigévé vált "három szoba, három gyerek, négy kerék" szlogen.
Nem vagyunk már olyan fiatalok, hogy mindig igazunk legyen. Mikor ismerte fel ezt a nagy igazságot Orbán Viktor?
Orbán Viktor 2006-os évértékelőjében melyik szó hangzott el a legtöbbször a következők közül?
"Azzal a számlával, amit Ön még nem fizetett ki, de majd ki fog, azzal nem tudunk mit kezdeni, de jó reményeink vannak arra, hogy ha lesz politikai változás Magyarországon (...), akkor a számlák kisebbek lesznek a következõ hónapokban." Ezt melyik évértékelőben mondta
"2001-ben megtettük az első lépéseket a ....-s nyári olimpia megrendezése érdekében" - számolt be kormánya munkájáról Orbán Viktor a 2002-es évértékelőben. Melyik nyári olimpiáról is beszélt?
A 2010-es beszéd idején Bajnai Gordon volt a miniszterelnök. Orbán Viktor hányszor utalt akkor Gyurcsány Ferencre? Hányszor említette a nevét?
"Önmagában még mindig nem volna baj, hogyha olcsó devizahitelbõl építenénk otthonokat, lakásokat,..." - mondta Orbán Viktor 2006-ban. De vajon hogy fejezte be ezt a gondolatot?
A 2006-os évértékelőben Orbán azt mondta, hogy egy politikustól jónéhány évvel azelőtt tanult egy fontos dolgot: "ott ültem mellette, és azt mondta, hogy ami nem romlott el, azt nem kell megjavítani"„. Kitől?
A 2006-os évértékelőn Orbán Viktor a színpadon ülő emberekkel beszélgetett, akik elmondták problémáikat, Orbán pedig válaszolt rájuk. Volt köztük roma, és foglalkozott a beszédében a romák felemelkedésével?
Sajnos nem sikerült a válaszok elmentése. :(
Kérjük próbálja meg újra.