Gyurcsányt üldözi az adásszünet

2014.02.17. 19:33

A Klubrádió Szabad Sáv című műsorának Gyurcsány Ferenc volt a vendége a hétfőn, de alig öt perccel azután, hogy 18 órakor elkezdődött az interjú, az adás megszakadt. Nem is állt helyre majdnem egy órán keresztül, csak akkor javult meg, amikor véget ért az interjú.

Két napja ugyanígy járt Gyurcsány az ATV-vel, a szombati évértékelőjét közvetítő élő adás technikai hiba miatt szinte a legelején megszakadt. Az ATV a helyzetet úgy oldotta meg, hogy a beszéd helyett bekapcsolták a Fórum című betelefonálós műsort Somogyi Zoltánnal. Ahogy a comment:com megírta, Somogyira rászabadultak a gyurcsányista trollok, és mindennek elmondták az ATV-t, amiért szerintük az direkt megszakította a Demokratikus Koalíció elnökének beszédét.

Gyurcsány Facebook-oldalán a kommentelők panaszkodtak most is a megszakadt klubrádiós interjú miatt, és elég gyorsan megjelentek azok is, akik nagyobb összefüggéseket sejtenek. Például:

véletlenül???? hát ez az, ki tudja, de többen kételkedünk.

Vicsek Ferenc a Klubrádió képviseletében az Indexnek hétfő este azt mondta: a rádió internetes szolgáltatása mondta fel a szolgálatot a Szabad Sáv alatt, véletlen, hogy a hiba pont erre a műsorra esett. Kedden megpróbálják pótolni az elmaradt adást, a tervek szerint leadják a felvett interjút.