Gyurcsány menjen a konyhába, mondta Velő

2014.03.05. 18:16

Gyurcsány Ferencnek inkább a konyhában lenne a helye nem a politikában – mondta a Demokratikus Koalíció (DK) elnökének szerdai, szegedi látogatása kapcsán tartott sajtótájékoztatón a Fidesz-KDNP helyi szervezetének sajtóreferense.

Velő Miklós hangsúlyozta: arra kérik a politikust, kérjen bocsánatot és inkább "főzőcskézzen", ugyanis az elmúlt hónapokban bemutatott „trollkodása” emlékeztet miniszterelnökségére, trükkök százaira, a végighazudott évekre, a kormányzás helyetti idétlen "táncikálásra", és elsősorban az ország tönkretételére. Szerintük bocsánatot kell kérnie az egyébként is nehéz sorsú közfoglalkoztatott emberektől, akikről a korábbi fórumán megalázóan beszélt és azt mondta, hogy az ő munkájuk nem ér semmit. A szegediek azt üzenik Gyurcsány Ferencnek, hogy Magyarország, a magyar emberek kemény munkájából jutott ki abból a gödörből ahová a Gyurcsány-koalíció taszította - mondta Velő Miklós.

A berettyóújfalui videóra utalva elmondta: bocsánatot kell kérnie azért is, mert egy a bajaihoz hasonló videót gyártott, melyben egy szintén nehézsorsú embert vettek rá a hazugságra, önző politikai céljuk érdekében.