Exkluzív FKGP-kampányvideó Klapkától

2014.03.12. 14:44

Ha van tökéletes konstelláció, új dimenziókat nyitó együttállás, akkor a régi-új Független Kisgazdapárt és Klapka 'Aranyember' György együttműködése biztos, hogy ilyen. A zseniális reklámjairól is méltán híres Klapka lett ugyanis a Hegedűs Péter vezette FKGP kampányfőnöke, a munkát saját reklámügynöksége végzi.  

Ennek eredményeképp láttunk már két tökéletes kampányvideót tőle. Az elsőben egy tyúk beszél egy disznó hátán, a másodikban Hegedűs Péter beszél egy kecskéhez. Már ezzel az első kettővel is boldogok lettünk volna, de nem volt megállás: elkészült a harmadik is és negyedik is. A harmadik már tényleg olyan, mint amire mindannyian vártunk. Ismerve Klapka megjelenésének mágikus erejét (Vámház körút 9. feliratú tábla felemelése), mondjuk ki: arra vártunk, hogy ő maga is megjelenjen a reklámban:

Független Kisgazda Párt - Klapka

De nem, nem ez volt a videósorozat csúcspontja. Szerencsénkre hozzájutottunk a négy videóból álló kampányvideó-sorozat negyedik részéhez is: Klapka György maga küldte el nekünk DVD-n (!) a filmeket. Levelében azt írja: „Kérem, drága idejükből áldozzanak néhány percet, nézzék meg, hogy így is lehet politikai pártot reklámozni."

Nehéz bármit hozzátenni, nézzék meg a negyedik részt, ami már igazi, kiforrott, hiperrealista házi videók hangulatát idéző darab. A gyönyörű apróságokkal – karácsonyfa, csálé nyakkendő, csálé lámpabura – és fontos részletekkel – kenyérszentelés késsel – teli kisfilmet nálunk nézheti meg először:

Független Kisgazda Párt