Nem találtak mérget Welsz házában

2014.04.12. 10:05

A Blikk szerint nem találtak mérget a rendőrök Welsz Tamás érdi házában, pedig többször is végeztek házkutatást. Ez azért lett volna jelentős, mert egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy Welsz halálát szívleállás okozta, viszont még életében elég egyértelműen utalt az öngyilkosságra.

Bevettem valamit, már nem tehetnek semmit

– mondta a rendőrautóban.

A Blikknek nyilatkozó orvosszakértő szerint pusztán a holttest alapján nagyon nehéz megállapítani, valakivel méreg végzett-e, mert az orvosok nem tudják, pontosan mit kell keresniük. Ha viszont találtak volna valamilyen mérget a rendőrök a házban, sokkal könnyebb dolguk lenne.

A rendőrség nem árulta el, kiadták-e már a holttestet a hozzátartozóknak. Viszont ha a vizsgálatok eredménye nem lesz teljesen biztos, akár meg is is tilthatják a hamvasztásos temetést, nehogy elpusztuljon valamilyen bizonyíték.

Welsz Tamás volt az egyik legfontosabb tanú Simon Gábor volt MSZP-s elnökhelyettes ügyében, aki külföldi bankszámlákon tartott több százmillió forintnyi pénzt. A számlákat hamis útlevelekkel nyitotta, ezek közül kapta az egyiket Welsz Tamástól.