Itt vannak a legelhallgatottabb hírek a kormánytnemváltókról

2014.04.13. 10:37 Módosítva: 2014.04.13. 11:03
Schiffer András Konrád Györgyön gúnyolódik és Demszky Gábort javasolja közös főpolgármester-jelöltnek. Magyar Bálint és felesége egy Dúró Dóra-interjú cenzúrázásának örül. Elszökött Csatorna Teri, Lang Györgyi kutyája. Bajnai Gordon a bulinegyedben gyűjtött ajánlásokat. Kunhalmi Ágnes pedig a konyhában ücsörög és a miérteken gondolkozik. Öt hír egyben.


Legyen Demszky Gábor a főpolgármester-jelölt!

Schiffer András nagyon elemében van, mióta becsusszantak a parlamentbe. Facebookján most éppen Konrád György gondolatmenetét fűzi tovább és gúnyolódik rajta, az író ugyanis – ismét megmutatva, hogy számára az élet megállt '94 körül – nemrég azt fejtegette, hogy az MSZP-s Horváth Csaba helyett Bajnai Gordon, Bokros Lajos vagy Kuncze Gábor lehetne az ellenzék főpolgármester-jelöltje. Bokros Lajos pártjában egyébként 14-en vannak, ezt ő maga mondta tavaly ősszel az Index kamerájába, Kuncze Gábor pedig ki tudja, hányszor hozott szigetszentmiklósi egyéni körzetében rommá lett verve múlt vasárnap. Bajnaiéknak pedig most ahhoz sincs elég képviselőjük, hogy frakciót alakítsanak a parlamentben.

Schiffer tehát rátrollkodott még egy kicsit, be is gyűjtött rögtön háromszáz lájkot:

Az egyik kommentelője pedig felteszi azt a kérdést, amire a választ egyébként mi sem tudjuk. Tényleg, hol van még egy ilyen ország?

Hol van még egy olyan ország, ahol idősödő írók, idős filozófusok mondják meg a TV nyilvánossága előtt, hogy ki az alkalmas bármilyen politikai szerepre?


Magyarék örülnek, hogy leszedettek egy cikket

Magyar Bálint egyetértőleg megosztotta felesége, az egykor a cenzúra ellen harcoló, szamizdatirodalmat készítő és terjesztő Hódosán Róza  véleményét: annak örülnek most így ketten, hogy az ELLE Magazin cenzúrázta online oldalát és a tiltakozások hatására leszedett egy márciusi, a jobbikos Dúró Dórával készített interjút.

Ellentétben a cikk írójával, örülök, hogy levette. Jobb későn ráébredni, mint soha, hogy valami elfogadhatatlan dolgot tettünk. Persze, ha meg is indokolja, akkor be kell ismernie, hogy a lap francia alapítójához,- (A magazin alapítói Pierre Lazareff (1907-1972), és felesége, Hélène Gordon-Lazareff (1909-1988) mindketten orosz zsidó származásúak voltak.)- szelleméhez hűtlen lett. Ez túl nagy tett ma Magyarországon egy újságtól. Ennyit nem lehet elvárni.


Elszaladt Lang Györgyi kutyája, Csatorna Teri

A Demokratikus Koalíció állandó fellépőjének, a Háj, háj Szása előadójának, a Pa Dö Dős Lang Györgyinek a kutyáját, Terit keresik nagy erőkkel, a kutyus ugyanis tegnap délután az Arany János utcánál elszaladt gazdájától. Utoljára állítólag a Spoon étterem környékén látták. Részletek és a legújabb fejlemények a demokratikus oldalt lázban tartó eltünésről a PADÖDŐ 25 Facebook-csoportban!

Bajnai Gordon a bulinegyedben lazult

Tegnap este a Kazinczy utcában a 400 előtt standolt és gyűjtött aláírásokat az EP-választásra Bajnai Gordon és csapata, jó sokan fotózkodtak velük, vagyis persze csak Bajnaival.

Én is aláírom a családommal! Bajnai a legjobb legőszintébb miniszterelnök! Csepeli vagyok mikor és hol lehet aláírni? Aki tudja írja meg nekem,köszönöm!

– kérdezi Lajos, aki rögtön segítséget kap, mire megígéri, hogy jövő héten a Boráros téren fog akkor aláírni. Egy másik hozzászóló azt kérdezi, csak éjszaka lehet-e aláírni Bajnaiéknak. 


Kunhalmi Ágnes szomorúan ücsörög a konyhában és a miérteken gondolkozik

Rajta múlt a kétharmad, és összejött – vagyis hát a Fidesznek, mert Kunhalmi Ágnesnek meg nem. Elbukta a pestszentlőrinci választókerületet, ahová Simon Gábor lemondása után ejtőernyőzte be a párt, és most nem is próbálja leplezni, hogy el van keseredve.

Két nappal a választás után Kunhalmi és fideszes ellenfele, Kucsák László is beszélt az Indexnek az esélyekről, az MSZP fiatal oktatáspolitikusa akkor még nagyon bízott a győzelemben.

Akiken a kétharmad múlik