Lázár megbízható és szorgalmas képviselő szeretne lenni

2014.04.24. 13:50

A választókerületében élők megbízható, szorgalmas, hitvallással és tudással rendelkező képviselője kíván lenni Lázár János Hódmezővásárhelyen.

Az eredmény józanságra kötelezi a győztest – mondta a hódmezővásárhelyi központú választókerületben a Fidesz-KDNP jelöltjeként immár negyedik egyéni képviselői mandátumát elnyerő, és az alföldi várost tíz esztendőn át polgármesterként is irányító képviselő. A tizennégy jelölt között a szavazatok 43,57 százalékát elnyerő politikus a mandátumátadó ünnepségén hangsúlyozta, a következő évek fontos feladatának tarja, hogy meggyőzze azokat, akik távol maradtak vagy nem rá adták a voksukat.

A parlament nem cél, hanem eszköz, a hatalmat jóra kell használnunk mindannyiunknak, akik a választóktól bizalmat kaptunk

– mondta a politikus az MTI híradása szerint. Lázár a közéleti munkát szakmának tartja, és bízik benne, hogy „egyszer majd professzionális művelője lehet”.

A parlamenti képviselő kötelessége, hogy mindenkit képviseljen az ország házában, azokat is akik rá adták a voksukat és azokat is akik ellene szavaztak.

Rám számíthatnak, én itthon maradok, innen nem messze, a szomszédban, ott megtalálnak.