Erdőbe dugták a lopott banánt, de őket is meglopták

2014.06.04. 18:20

Kedden éjjel értesítették a rendőröket, hogy betörtek a debreceni, Sámsoni úti zöldségesbe. A két betörő ott felejtette a biciklijét az üzlet előtt, a járőrök pedig néhány utcával arrébb meg is találták a tetteseket, írta a police.hu.

betores4 2
Fotó: Police.hu

Az egyikük, L. Gábor elmondta, M. Dávid mászott be és lopta el a zöldséges üzletből a digitális mérleget, a déli gyümölcsöket és más értéktárgyat, ezeket egy közeli erdőben rejtették el. Meg is mutatták a rejtekhelyet a rendőröknek, de mire odaértek már valaki elvitte onnan a lopott banánokat és narancsokat, és egyéb értékeket.

betores1 5
Fotó: Police.hu

A Betörési Alosztály munkatársainak L. Gábor a helyszíni kihallgatásán megmutatott további 14 családi házat, társasházi lakást és üzletet Debrecen belterületén, ahová korábban betört. A nyomozók egyébként L. Gábort aznap egy másik ügyben is gyanúsítottként hallgatták ki, mert  M. Ferenccel közösen az egyik társasház földszinti ablakán bemásztak, miközben az ott lakók aludtak. A két tettes a lakásból ellopott egy pénztárcát, egy GPS készüléket és más elektronikai cikkeket, majd észrevétlenül távoztak.