Motoros rendőr halt meg az 5-ösön

2014.07.08. 10:42

A Délmagyar úgy tudja, hogy Csongrád megye egyik legjobb motoros rendőre az áldozata annak a balesetnek, ami hétfő délután történt az 5-ös úton.

A Balástyánál történt balesetben egy Renault és egy motoros ütközött össze, aminek következtében mindkét jármű kigyulladt. A motorosért mentőhelikopter érkezett a helyszínre, de az életét már nem tudták megmenteni. Az autó sofőrje mellkassérüléseket szenvedett.

A lap szerint a balesetben elhunyt H. Tamás 2005-ben, 2011-ben és 2012-ben megnyerte a megyei közlekedésrendészeti szakmai versenyt, az országos döntőben pedig két éve a második helyen végzett. A 34 éves rendőrjárőr civilben gépjárművezető-oktató volt.

Mivel az áldozat rendőr volt, a Központi Nyomozó Főügyészség vizsgálja a baleset körülményeit – délutánra ígértek tájékoztatást.

Ugyanakkor a Délmagyar úgy tudja, hogy H. Tamás egy másik járőrrel együtt haladt az 5-ös úton, amikor az S kanyarban megpróbált előzni, és így ütközött össze a Renault Clióval. Az autó eleje a felismerhetetlenségig összetört, a BMW motorból csak a jármű hátsó fele maradt meg.