Két éve rettegésben tartja a családját az erőszakos unoka

2014.07.12. 12:03

45 napra eltiltották családjától azt a 24 éves mosonmagyaróvári férfit, aki csütörtökön rátámadt 78 éves nagymamájára, miután az nem adott neki több pénzt italra, írja a Police.hu.

A nagymama délután már adott kétezer forintot unokájának, aki elment a boltba italt venni, majd a házba egy barátjával tért vissza. Amikor viszont elfogyott az alkohol, a férfi újra pénzt akart kérni a nagymamától, de az megtagadta. Az unoka erre kiabálni és szitkozódni kezdett, és azzal fenyegette, hogy megöli. A nagymama a dühöngő elől megpróbált kitérni, de az felkapott egy széket és irányába, a falnak dobta. Mikor a támadót barátjának sikerült lefogni, az asszony az udvarra menekült, és elbújt a garázsban.

Az időközben hazaérkező apa agresszív fia megfékezésére hívta ki a rendőröket. A 46 éves férfi az egyenruhásoknak elmondta, fia két éve rettegésben tartja őt és édesanyját, tör-zúz a lakásban, és bántalmazza őket. A rendőrség kezdeményezésére a Mosonmagyaróvári Járásbíróság a bántalmazó megelőző távoltartását rendelte el negyvenöt napra.