Elhallgattuk a fél internetet

2014.08.05. 14:24
„Na, kezdődik a félelemkeltés. Olyan szánalmas már, ahogy a fősodrású média, illetve a megbízói erőlködnek, hogy valamivel mindig izgalmat és riadalmat keltsenek az emberek között, például fenyegető betegségekről, éghajlatváltozásról, kisbolygóval való ütközés veszélyéről, napviharról, terrorveszélyről és egyebekről szóló, eltúlzott, vagy akár álhírekkel is. A lelki egyensúlyukból kibillentett embereket könnyebb az orruknál fogva vezetni, irányítani, manipulálni, egymásnak ugrasztani" – írta olvasónk éles megfigyelőkészségről téve tanúbizonyságot. Pedig mi nap mint nap azon dolgozunk, hogy feltárjuk a látszat mögött felsejlő mélyebb valóságot. Bizonyos hírek épp azért nem jelenhetnek meg, mert eltorzítják a mögöttes, valódi összefüggéseket. Például a napi MTI-jelentésekből szemezgetve:

Figyelem: cikkünk a világot érthetetlenül komolyan vevők megzavarására alkalmas állításokat tartalmaz. Az összeesküvés-elméleti napra készült többi cikkünket itt találja. (Ezt a közleményt felsőbb erők utasítására, utólag illesztettük ide.)

Fénnyel írt történelem: képeslapok és dokumentumok Tapolcáról

  • Fényképekkel és dokumentumokkal mutatja be Tapolca történelmét 1945-től napjainkig N. Horváth Erzsébet és Parapatics Tamás Történelmi jelen - Tapolcai Képes Lapok című könyve, amely a közelmúltban jelent meg.
  • Miért nem került be? Még a hülye is tudja, hogy a fénnyel nem írni kell, hanem táplálkozni, aki mást mond, a globális mezőgazdasági lobbi láncos kutyája. Nem kérünk az uszításból!

Rendőrök tucatjait vették őrizetbe Törökországban a kormányfő lehallgatásának ügyében

  • Országszerte 14 tartományban legalább 25 rendőrt vettek őrizetbe – jelentette a TRT állami televízió. A július 22-én kezdődött előállítási hullám során rács mögé került rendőrök közül a múlt héten 31-nek már az előzetes letartóztatását is elrendelték azzal a váddal, hogy bűnszövetkezetet hoztak létre és telefonokat hallgattak le.
  • Miért nem került be? Naiv, aki nem tudja, hogy manapság az a hír, ha valakit nem figyelnek meg, manipulálnak, követnek. Ön nem hallja az írógépkopogást lefekvés után a gipszkartonfal túloldaláról? Pedig magát figyelik, vigyázzon, mit motyog álmában!

Gluténmentes ízek Budán

  • Napjainkban egyre több ember küszködik különböző, mára már népbetegségnek számító betegségekkel, amelyek 100-200 évvel ezelőtt ritkaságnak számítottak. A növekvő igény miatt a cukrászdák száma emelkedik, de az éttermeket nézve ez már nem annyira egyértelmű.
  • Miért nem került be? Kezdjük egy egyszerű kérdéssel: ivott ön már ivóvizet? Csak hiszi! Vagy talán elhitte az esti mesét, hogy a fogszuvasodás megelőzésére tömi fluorral a kormány a vizet? És mit keres a jód a konyhasóban, a fél periódusos rendszer a gyrosszószban? Nem gluténmentes ízekre, hanem világforradalomra van szükség, mielőtt végleg nyomorba dől a társadalom.

Megugrott a BMW profitja a második negyedévben

  • A világ legnagyobb prémiumautó-gyártója 1,77 milliárd euró (412 milliárd forint) nyereséget termelt az április elejétől június végéig tartó három hónapban. Ez 27,2 százalékkal több, mint egy évvel korábban. A BMW ezzel megelőzte két nagy vetélytársát, az Audit és a Mercedest.
  • Miért nem került be? Nem kérdés, hogy az autógyártásban van pénz, na de ennyi? A BMW extraprofitjáról addig nem írunk, amíg valaki nem tesz le egy valódi tényfeltáró riportot az asztalra a vízalatti chemtrailüzemről, a kenőolajba kevert nemesgázokról és Diana hercegnő aprólékosan megtervezett halálos autóbalesetéről, amiből a cég vagyonának oroszlánrésze származik.

Növelte a Magyar Telekom 4G lefedettségét

  • A Magyar Telekom tovább növelte 4G hálózatának lefedettségét, így augusztus elejétől több balatoni üdülőhelyen is elérhetővé vált a szupergyors mobilinternet szolgáltatása. A hálózat kiterjesztésének eredményeként augusztus végére 219 településen lesz elérhető a szolgáltatás, az országos kültéri lakossági lefedettség eléri az 53,5 százalékot.
  • Miért nem került be? Ismeri a mobilcégek mottóját? Nem, nem azt, a közöset:

Vedd meg ezt a telefont, hogy utána lehallgathassunk vele.