Vegyesbolti garázda támadt a polgármesterre

2014.08.05. 10:02

Hétfőn dél tájékán hívta Baks település polgármestere a rendőrséget, mivel egy 50 éves férfi a helyi vegyesbolt előtt garázdálkodott, írja a Police.hu. A helyszínre érkező járőrök elfogták R. Zoltánt, aki kiabált a járókelőkkel, megrúgta a bolt tulajdonosát, és még egy padot is összetört. A polgármester a helyiek kérésére érkezett a helyszínre lenyugtatni a baksi férfi, aki ezt egy ökölcsapással próbálta honorálni, de végül a falu vezetőjének csak a vállát találta el. R. Zoltánt előállította a Kisteleki Rendőrkapitányság, és garázdaságért büntetőeljárást indítanak ellene.

Zavarok a baksi energiamezőben

Különös események zajlottak az utóbbi hetekben Bakson: július végén a zellerszedő asszonyok "égtek meg" a "zellertől" annyira, hogy kórházba kellett őket vinni, most pedig egy különös "idegen" garázdálkodott a békés Csongrád megyei településen. Véletlenek pedig ugyebár nincsenek, bármit is próbál velünk elhitetni az agymosógépezet. Miért történhetett akkor mindez?

Köztudott, hogy a OGLE-2005-BLG-390Lb kisbolygó lakói a magyarnak egy olyan ősi nyelvjárást beszélik - a humanoidoktól lényegesen különböző gégeszerkezetük miatt -, amely nem tesz különbséget a zöngés-zöngétlen mássalhangzók között . Számukra tehát a Baks és a Paks szó teljesen ugyanúgy hangzik. Így fordulhatott elő, hogy az OGLE-ről Paks II titkos megalapozására küldött alakváltó időutazó egyszerűen eltévedt, rossz városban kötött ki és ettől eléggé ideges lett, dühöngeni kezdett, ahogy az illetékételenek távol tartására telepített "zeller" is rossz helyen kötött ki.

(A. Ny. R.)
Konteó-nap az Indexen