Falus Ferenc: Csinálok egy IQ-tesztet, ha ráérek

2014.08.26. 22:04 Módosítva: 2014.08.26. 22:06

Folytatódik a ló-saga: Falus Ferenc az Indexnek adott interjújában egy lóhoz hasonlította magát, aki kedves és strapabíró, de nem túl okos, és unalmas. A baloldali összefogás főpolgármester-jelöltjét a Hvg.hu kérdezte arról, hogyan is értette ezt.

Falus azt mondta, hogy a feleségének és neki eltérő véleménye van a lovakról, szerinte a ló továbbra sem egy túl okos állat. A véleménye miatt pedig

Nagyon ki fogok kapni a családomtól

- mondta. Egyébként pedig nem is magára gondolt, amikor azt mondta, hogy a ló nem túl okos, hanem azokra a lovakra, amiket ismer.

Az internetet megrázó videójáról pedig azt mondta, hogy számított az őt kinevető reakciókra, és egész jól viseli, ha nem vele nevetnek, hanem rajta.

Nem terveztünk meg, ez teljesen spontán alakul. Ami nem a tervek szerint alakult, én azt gondoltam, hogy csak deréktól felfele fogok látszani, és sem a háttér, sem a környezet nem látszik.

Arra a kérdésre, hogy magát okosnak tartja-e, azt mondta, hogy nem az ő tiszte eldönteni, hogy okos-e vagy sem, de egy IQ-tesztet nagyon szívesen csinál valamikor, ha ráér.