Beköltöztek volna, kigyulladt a ház

2014.08.30. 08:57

Péntek reggel pont az a ház gyulladt ki a 130 lelkes Tarróson, ahova egy rossz körülmények között élő családot költöztettek volna Sásdról – írja a Bama.hu.

Valigura Ernő, Tarrós polgármestere szerint a sásdi önkormányzat „előzetes egyeztetés nélkül a faluba akar költöztetni egy nem éppen jó hírű családot”. Ajánlatot tettek egy eladó házra, de a falubelieknek ez nem tetszik:

Úgy tudjuk, a család egyes tagjainak több dolga volt a rendőrséggel. Ezen a településen 130 ember lakik, ebből 30 gyerek. Mindenkinek van munkája, és dolgozik is becsülettel. Senki nem szeretne egy problémás családot a közösségbe. A szülők féltik a gyerekeiket, ami érthető is. Mi mindig támogattuk Sásd elképzeléseit, jó viszonyt ápoltunk a városvezetéssel. Nem értjük, ezúttal mi történt, és miért nekünk kellene megoldanunk az ő problémáikat.

– mondta a polgármester.

A ház tulajdonosa azóta visszalépett az adás-vételtől, nem világos, hogy ez összefüggésben van-e azzal, hogy a ház teteje péntek reggel kigyulladt. A sásdi polgármester egyelőre nem kommentálta az esetet.