Kigyulladt egy Lamborghini az M7-esen

2014.09.05. 15:00 Módosítva: 2014.09.05. 20:20

13 óra 50 perckor az M7-es autópálya 178+200 kilométerszelvényében (a jobb pályatest, Nagykanizsa irányába, Szegerdő magasságában) egy cseh rendszámú, fűzöld Lamborghini eddig tisztázatlan okból letért az útról, átszakította a szalagkorlátot, a vízelvezető árokba borult, majd kigyulladt - írja a Police.hu.

A balesetben két férfi megsérült, egyiket mentővel, másikat mentőhelikopterrel vitték kórházba. A SomogyTV információi szerint az egyik sérült súlyos állapotban van. Az autó teljesen kiégett. 

Sokáig egy sávon haladhatott itt a forgalom, de este hét óra óta ismét zavartalanná vált, mivel befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés - tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.

Kamu nevű olvasónk a fék és a felni alapján végzett gyors keresés után úgy vélte, hogy  egy Lamborghini Huracánról lehetett szó, ami nem egy gyakori autó, ezt a példányt nemrég fotózták Csehországban.

A WreckedExotics.com oldal beigazolta feltételezését a típussal kapcsolatban, sőt, azt is megírta, hogy ez a világon az első Huracán, ami totálkáros lett.

Egy olyan autó égett porrá, amit egy napra 2800, három napra 7500 euróért (878 ezer és 2,3 millió forint) lehet kibérelni.

Norbi nevű olvasónk csütörtökön az óbudai Harapó Mókus vendéglő előtt fotózott le egy zöld Lamborghini Huracánt, valószínűleg ez szenvedett balesetet.