Azték átokszám a lottósorsoláson

2014.09.13. 22:22

Kiötöslottósorsolták a 37. heti ötöslottó-sorsoláson az eheti nyerőszámokat, amiket viccből hívnak így, mert senki nem találta el őket, az meg pech.

Na de jöjjenek a számok:

  • 7

Mire akar ez utalni? A sárkányra? A gonoszokra? Az ágra sütő napra? A főbűnökre? Hófehérkére? Misztikus, mesebeli szám, mindenkinek eszébe jut beikszelni, aki elolvasott legalább egy mesekönyvet, valószínű, hogy a csaknem nyolcvanezer találatos szelvény között volt egy csomó hetes.

  • 39

Pont ennyi Scud-rakétát lőtt ki Irak Izraelre az öbölháborúban. És a japánok így rövidítik cseteléskor a köszönömöt, ugyanis 3 = San és 9 = Kyuu, így a 39 kiejtve hasonlít az angol thank you-hoz. Az afgánoknál a 39 a kurvázásra utal. Micsoda előélet; ha a 39 gyerek lenne, minden jóérzésű szülő eltiltaná tőle a saját kölykét.

  • 40

Ez már kendőzetlen cionista propaganda, perdöntő bizonyíték a judaisztika és a szerencsejáték összefonódásaira. Tudja, hányszor fordul elő az Ószövetségben a negyvenes szám? Hány napig esett az özönvíz idején? Hány napig cukkolta Góliát az izraelieket, mielőtt Dávid jól fejbe csapta a parittyájával? És hány évig uralkodott egy csomó zsidó király? Nem kell tovább mondani, ugye?

  • 58

Tudta, hogy a közép- és dél-amerikai mitológia szerint az 58 balszerencsés szám, mivel az aztékok 58 főbűnt tartottak számon? Nem, mi? Pedig nézze csak, nem is volt öttalálatos szelvény, ugye, hogy balszerencsét hoz. Ne bánkódjon, az aztékok tényleg hittek ebben, aztán jöttek a spanyol konkvisztádorok, és akkor már senkit sem érdekelt, hogy ők megmondták.

  • 68

Az orális úton történő kölcsönös testi örömszerzés emblematikus száma a 69. A 68-ról már kevesebben tudják, hogy milyen szexuális jellegű értelmezése van, pedig majdnem ugyanaz, mint a 69, csak az örömszerzés nem kölcsönös. Ha nem értik, küldjék ki a gyereket a szobából, mert mindjárt fogják. Szóval a 68 azt jelenti: „te leszopsz, én jövök eggyel”. Elnézést.

Öttalálatos szelvény, mint fentebb írtuk, nem volt. A négyesekért 2 428 080 forint,  hármasokért 23 625 forint, a kettesekért 1430 forint jár. A jokerszám 933372; nézze meg a szelvényét, hátha.