Soroksári gyilkosság: ötmilliós nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség

2014.09.14. 15:29

Ötmillió forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel a rendőrség a tavaly szeptember végén soroksáron megölt nő ügyében, írja a police.hu. A kocogni induló, 36 éves asszonyt 2013. szeptember 25-én este ölték meg a házuktól nem messze. A holttestét férje találta meg a rendőrökkel együtt.

A soroksári önkormányzat szeptember elején jelentette be, hogy egymillió forintot adna a nyomravezetőnek, a részletekről még egyeztetett a rendőrséggel. A most felajánlott ötmilliós nyomravezetői díj annak fizethető ki, aki az elkövetőről olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével azonosítható, „bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti."

A rendőrség most több, eddig még ki nem hallgatott ember jelentkezését is várja:

  • Várják annak a sötét árnyalatú autó vezetőjének a jelentkezését, aki szeptember 25-én 21 óra és 21:30 között egytengelyes, ponyvás vagy dobozos utánfutójával a Vízisport út irányából a Fővárosi Csatornázási Művek felé haladva befordult a kerékpárútra, ahonnan 20 perc múlva hajtott ki.
  • Szintén várják azt a 35-40 év körüli, fekete hajú nőt, aki a bűncselekmény előtt többször is találkozott a meggyilkolt asszonnyal és a kerékpárút Dobó utcai végénél a betontuskókon ülve beszélgetett vele.
  • Azok is jelentkezzenek a rendőrségen, akik szeptember 25-én 20 óra körül a Meddőhányó utcán a Vízisport út irányából az Oázis kertészet előtt elfutottak, vagy rendszeresen ezen az útvonalon járnak gyalog vagy futva esténként.

A rendőrség ismeretlen tettesek ellen nyomoz. A Blikk szerint a megölt nő holttestén két férfitól származó DNS-mintát találtak a szakértők. Kedd este állítólag ismét megszállták a környéket a rendőrök. A Velvet úgy tudta, hogy egy napokban elfogott 22 éves férfi DNS-ét is vizsgálták, van-e köze a soroksári gyilkossághoz.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport