Tűkkel telerakott kiflivel akartak megölni két kutyát

2014.09.23. 09:51

Tűkkel teleszurkált kiflivel próbált megölni valaki két kutyát Debrecenben. Az ismeretlen elkövető azt remélte, hogy ha kutyák megeszik a kifliket, akkor a tűk végzetes sebeket ejtenek a nyelőcsövükön és a gyomrukban, írja a Dehir.hu.

Az ebek gazdája szerint biztos, hogy az egyik szomszéd dobta át a teleszurkált kiflidarabokat, mert azokat nem az utcafront felől, a kerítés mellett, hanem a telek oldalában, a két ház között találta meg.

 "Általában reggel hatkor kelek, az első dolgom a kertben, hogy mindig megnézem a kutyákat, rendben vannak-e, mindig összeszedem az ürülékeket. Megdöbbenve tapasztaltam, hogy a szomszéd kerítésénél ott voltak azok az átszurkált kiflidarabok" – mondta a férfi a Dehírnek, és hozzátette, hogy már múlt héten is próbálkozott valaki a kutyák megölésével, hasonló módszerrel. Azt nem tudja, mi lehet az illető baja az állatokkal, mert még soha nem panaszkodott neki senki a kutyáira.

Egyébként a környéken nem újdonság, hogy állatokat próbálnak megmérgezni. A közelben található dombnál is mérgezett, gombostűkkel telerakott húsokat dobáltak szét azért, hogy végezzenek az ott sétáló kutyákkal.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport