Megásták a nappali alatt az adósok sírját

2014.09.26. 10:31
elore megasott sir 3
Fotó: Police.hu

Emberölés előkészületével gyanúsít a rendőrség egy 71 éves budapesti férfit, S. Sándort, aki a gyanú szerint egy épülő családi ház alapjaiba akarta betonoztatni három adósát, írja a police.hu. A rendőrség szerint a következő történt:

S. Sándor szeptemberben megbízást adott egy, az ő élettársánál építési vállalkozóként dolgozó férfinak arra, hogy verbuváljon egy csapatot, és rabolja el a haragosait, két nőt és egy férfit. A vállalkozónak egy csepeli címre, majd onnan az élettárs XXII. kerületben épülő házába kellett volna vinnie az áldozatokat azért, hogy ott a nappali szoba alá betonozzák a holttestüket. A vállalkozó először azt hitte, a minden apró részletre kiterjedő tervet felvázoló munkaadója próbatétel elé állítja, hogy tesztelje a jellemét. Amikor rájött, hogy S. Sándor nem viccel, értesítette a rendőrséget.

A rendőrök a vállalkozó segítségével, egy vele megbeszélt találkozón fogták el S. Sándort szeptember 22-én XII. kerületi lakásának közelében. A férfi azóta már előzetes letartóztatásba került.