Falus Ferenc tovább mókázik

2014.09.27. 17:50

Falus Ferenc főpolgármester-jelölt ma Szabó Tímeával tartott sajtótájékoztatót a Blaha Lujza téren − arról, szogy szociális bérlakásprogramot indítanának, ha megválasztják −, ahol három kérdést tettünk fel neki.

  • Az elsőt azért, mert az Én vagyok az egyetlen című verse körül − még ha maga a mű kifogástalan is − volt némi kavarás.
  • A másodikat azért, mert Czeglégi Zoltán, politológus Facebook-oldalán megosztotta Tóth Csaba, a Republikon Intézet egyik alapítójának személyes gondolatait, miszerint az A38-on megrendezett főpolgármester-jelölti vitára való meghívást Falus először elfogadta, majd elkezdett kitáncolni belőle, téves állításokat tett, majd el sem ment. Horn Gábor, a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnöke pedig azt mondta, Falus hivatalosan nem jelezte, hogy nem megy el a csütörtöki konferenciára. Falus mindkettőre keményen reagál a videóban.
  • A harmadikat pedig azért, mert volt már olyan felmérés, ami alapján, jelen állás szerint Bokros Lajosra többen szavaznának, mint Falus Ferencre. Falus Ferencnek pedig volt már olyan kijelentése, hogy ha kell, visszalép egy népszerűbb, nagyobb eséllyel induló jelölt javára. Íme a válaszok:
Falus: Mosolyra adó okot mindig fogok adni