Összerugdosták a rendőrt a kunmadarasi fiatalok

2014.09.30. 12:25

Rendőrre támadt négy fiatal Kunmadarason, a rendőr orrcsonttörést és több zúzódásos sérülést szenvedett. A támadók közül hárman már előzetes letartóztatásban vannak, a negyedik társukat keresik - mondta Varga Árpád, Jász-Nagykun-Szolnok megyei főügyész kedden az MTI-nek.

Az ügyészségi vezető tájékoztatása szerint az eset még szeptember 21-én, vasárnap történt. Az egyik, 15 éves gyanúsított kora délután Kunmadarason hosszasan "túráztatta" motorját, és a nagy zaj zavarta a környéken élőket. Amikor az utcában lakók a zajt szóvá tették, a fiú hangoskodni kezdett és erősítésként társakat hívott.

Varga Árpád elmondta: az eseményekre felfigyelt egy szabadidejét töltő rendőr is, aki szolgálatba helyezte magát, és intézkedni akart a motoros gyanúsítottal szemben. A fiú ezen annyira felháborodott, hogy a rendőrre támadt. Időközben a helyszínre ért három társa, ők is bekapcsolódtak a bántalmazásba. 

A földre került rendőrt úgy összerugdosták, hogy eltört a rendőr orrcsontja és a teste több helyen összezúzódott.

A Szolnoki Nyomozó Ügyészség csoportosan elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt folytat büntetőeljárást a fiatalokkal szemben. A három, ismertté vált gyanúsított előzetes letartóztatását a Szolnoki Járásbíróság nyomozási bírája elrendelte, a negyedik elkövetőt keresik.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport