Nem fogja elhinni, mit mondott az MSZP Navracsicsról

2014.10.01. 21:49 Módosítva: 2014.10.01. 21:52

"Navracsics Tibor uniós biztosi meghallgatásán azt mondta, amit egy leendő európai biztostól elvárnak. Progresszív, az európai értékeket megőrző, sőt, azokat továbbfejlesztő programot adott." Ez nem a Fidesz sajtóközleménye, hanem az, amit az MSZP adott ki Navracsics brüsszeli meghallgatása után.

Az ostorozás sem marad el persze. "Mélyen kiábrándító azonban, hogy Navracsics Tibor csak most képviseli ezeket az értékeket. Még miniszterelnök-helyettesként tagja és bűntársa volt annak a rezsimnek, amely felszámolta a kulturális sokszínűséget, megtiporta a sajtószabadságot, korlátozta az egyetemek függetlenségét."

Végezetül leszögezik:

Navracsics "Orbán Viktor rendszere ellen akar szabadságharcot folytatni."

 A Fidesz is örül

A nemzeti összeborulás jele, hogy a Fidesz is ajnározza a jelöltet.

"Szakmai felkészültségének és az alapvető európai értékek iránti elkötelezettségének köszönhetően az egyik legjobb teljesítményt nyújtotta a magyar biztosjelölt az Európai Parlament szakbizottságai előtt tartott biztosjelölti meghallgatások során."

"Navracsics Tibor magabiztosan és a szakterület iránti személyes elkötelezettségéről tanúbizonyságot téve beszélt az ifjúsági, oktatási, kulturális és uniós polgársági területeket magába foglaló biztosi portfólióval kapcsolatos terveiről, elképzeléseiről."

Kinek van igaza, a Fidesznek vagy az MSZP-nek