Részeg lázadó puszilta meg Lázár Jánost

2014.10.04. 19:25 Módosítva: 2014.10.05. 11:22

Hódmezővásárhelyen, a Klauzál és a Bárd utca kereszteződésénél lévő kútnál tartott lakossági fórumot Bálint Gabriella a körzet fideszes jelöltje és Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter szombat délután. A közelben van egy kocsma is, ahol jó hangulatú mulatozás folyt ugyanekkor - számolt be a helyszínről a Vásárhely24.

A riport szerint Bálint Gabriella, mint a körzet fideszes újonca lelkiismeretes munkát ígért a kampányeseményen, eddigi szociális munkájában és képviselőként is.

Lázár Jánoshoz is érkeztek kérdések, főleg a szokásos témákban, de akadt pár személyesebb jellegű is. A fórum viszont komikus véget ért, mert a közeli kocsmából jó hangulatban kivonult pár ember.

'- Lázadunk!" - kiáltotta egyikük, majd felültek Lázár mögé a kút kávájára, ahonnan ketten is beleestek a medencébe háttal. A minisztert ez nem hozta ki lendületből, válaszolt is a munkáltatókkal és alvállalkozókkal kapcsolatos kérdéseikre.

Mikor egy másik, szintén nem teljesen józan férfi Lázár válaszát puszival köszönte meg, a miniszter kijelentette: hiba volt szombaton délutánra fórumot hirdetni.