Testvére ölte meg Egyházasgerge egyik polgármesterjelöltjét

2014.10.11. 15:12 Módosítva: 2014.10.11. 16:50

Késsel szúrta le testvérét Egyházasgergén egy férfi péntek este, a sértett a helyszínen életét vesztette, írja az MTI a Nógrád megyei rendőrség információi alapján. A 47 éves férfi egy szóváltást követően szúrta le 58 éves bátyját. A gyanúsítottat a tett helyszínén elfogták a salgótarjáni rendőrök, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Az MTI hír után nemsokkal levelet kaptunk egy olvasónktól, amiben azt írta: „az Egyházasgergén péntek este megkéselt és sérüléseibe belehalt férfi polgármester jelölt volt. Ez minden híradásból kimarad".

Telefonon próbáltuk elérni a település polgármesterét, de őt nem sikerült, a hivatal egyik munkatársa azonban megerősítette, hogy a leszúrt férfi tényleg az egyik polgármesterjelölt volt. A nevét nem árulta el.

A 730 fő nógrádi községben a valasztas.hu adatai szerint 5 polgármesterjelölt van, ebből három férfi. Közülük ketten független jelöltek, egyikük pedig a Lungo Drom jelöltje. Az MTI úgy tudja, hogy a férfi, akit testvére megölt, P. Nándor független jelölt volt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport